DJ-SET'S met bijpassende LUIDSPREKERS en VERLICHTING!

Op zoek naar een DJ-set, een set extra luidsprekers of een compleet pakket? Hiernaast vind je een duidelijk overzicht van onze meest verhuurde combinaties. Voor maatwerk kan je onze verhuurprijslijst raadplegen of contact met ons opnemen.

Ben je als DJ het werken met eigen materiaal beu? Neem contact met ons op voor staffelprijzen!

VERLICHTING of een extra SPECIAAL EFFECT ?

Of je nu zoekt naar 4 spots om je ruimte wat kleur te geven of een lichtopstelling voor kleine fuif onze kleine samengestelde sets staan voor je klaar. Past niet alles in je wagen? Geen probleem! Onze samengestelde pakketten worden geleverd en geplaatst aan een scherpe prijs!

Toch nog op zoek naar net iets anders? Neem zeker contact met ons op en we helpen je graag verder!
POWERPOINT, 
FILMVOORSTELLING of CAMERASET?

Wij leveren en plaatsen professionele projector sets met cinema-kwaliteit schermen aangesloten aan u laptop of media speler. Ook TV's, camera's en videomixers behoren tot het assortiment. Bekijk onze prijslijst voor een volledig overzicht!

Groter, kleiner of goedkoper nodig? Neem contact op en we stellen een set op maat samen!
TOESPRAAK? 
THEATER of OPTREDEN?

Een eenvoudig pakket met 1 microfoon om een groep toe te spreken of compacte PA-Kit voor kleine optredens! Of ben je op zoek naar een draadloze microfoonset met handheld of headset? Onze compacte sets zijn ideaal om op te halen en zelf te installeren of door ons te laten plaatsen!

Heb je liever een volledige set met technieker? Mail ons voor een correcte prijs!